Bleya
Приватност Услови Подршка Latinica English
Правне информације

Брисање налога

На овој страни пише како да обришеш налог на апликацији Bleya или да затражиш брисање ако не можеш да приступиш апликацији.

Последња измена: 4. октобра 2026. Контакт: support@bleya.rs Важи за налог на апликацији Bleya
На овој страни
  • 1. Укратко
  • 2. Брисање у апликацији
  • 3. Брисање ван апликације
  • 4. Обрада и провера
  • 5. Шта се дешава после брисања
  • 6. Контакт

1. Укратко

Налог на апликацији Bleya можеш да обришеш директно у апликацији. Ако не можеш да јој приступиш, брисање можеш да затражиш тако што нам се јавиш.

Укратко

  • Налог се брише у подешавањима апликације.
  • Ако не можеш да приступиш апликацији, брисање затражи на support@bleya.rs.
  • Брисањем налога на апликацији Bleya не брише се твој Google или Apple налог.

2. Брисање у апликацији

Ако можеш да се пријавиш на Bleya, додирни своју слику у горњем левом углу почетног екрана, па Подешавања → Обриши налог.

Кад год можеш, налог обриши у апликацији, јер је то најбржи начин.

3. Брисање ван апликације

Ако не можеш да приступиш апликацији, пошаљи захтев на support@bleya.rs са насловом Захтев за брисање налога.

Да бисмо лакше пронашли и проверили налог, наведи:

  • имејл адресу повезану са налогом, ако је имаш;
  • корисничко име или име за приказ, ако га знаш;
  • начин пријаве који користиш, на пример Google или Apple налог;
  • друге детаље који нам могу помоћи да препознамо налог.

Из безбедносних разлога, пре обраде захтева послатог ван апликације можемо да затражимо додатну проверу.

4. Обрада и провера

Када примимо захтев за брисање налога имејлом, можемо да потврдимо пријем, затражимо додатне податке или проверу, ако је то потребно ради заштите налога.

Проверене захтеве за брисање обрађујемо што је брже могуће, по правилу у року од 30 дана. Ако нам треба више времена или више података, јавићемо ти имејлом.

5. Шта се дешава после брисања

Када се захтев за брисање обради, Bleya по правилу анонимизује или брише основне податке налога и уклања повезане налоге, записе о пријавама, изабране локације и токене уређаја везане за налог.

  • приступ налогу, профилна слика, био, интересовања и повезани записи о пријавама уклањају се или анонимизују;
  • пријатељства, праћења, токени за обавештења, изабране локације и сачуване ставке или ставке које те интересују уклањају се;
  • твоји планови више нису видљиви у апликацији;
  • поруке, пријаве, записи у вези са модерацијом и слични записи могу се задржати, скратити или анонимизовати када је то разумно потребно за интегритет услуге, спречавање злоупотреба, решавање спорова или поштовање закона.

Садржај или записи који су разумно потребни за резервне копије, безбедност, спречавање злоупотреба, решавање спорова или поштовање закона могу остати ограничено време или у скраћеном облику, када је то прикладно.

Брисањем налога на апликацији Bleya не брише се твој Google, Apple или други налог који користиш за пријаву.

6. Контакт

Питања о брисању налога можеш да пошаљеш на support@bleya.rs.

Ако ти је за званичан правни захтев или захтев у вези са приватношћу потребно пуно име власника, јави нам се на ту адресу.

Подршка за налоге на апликацији Bleya

Имејл: support@bleya.rs
Власник: физичко лице са седиштем у Србији